Märsta 14/6-14

Idag var vi iväg på vår andra hopptävling och hoppade två 100cm klasser. Ikona är ju fortfarande unghäst så hon går i avd b. Det blåste något fruktansvärt och Ikona var lite spänd men skötte sig superbra!
(Titta gärna på filmerna i så hög kvalité som det går, det blir väldigt pixligt annars!)
 
Klass 1:
I första klassen var hon spänd och tittade ganska mycket men hoppade snällt ändå. Det var infångare som blåste ner så funktionärerna var tvugna att stå och hålla i dem vilket Ikona inte tyckte var helt roligt. Lyckades i alla fall rida nolla trots läskiga funktionärer och storm och Ikona skötte sig bra efter omständigheterna! Sammanfattat: Kanske inte den snyggaste rundan men över kom vi och det är väl det som räknas ;)
 
 
Klass 2:
Till den här klassen var hon lite mer avslappnad. Man hade tagit bort de infångarna som blåste omkull och funktionärerna stod längre ifrån hindrena så hon tyckte inte att det var lika läskigt heller. Kom rätt på de allra flesta hindrena och hon hoppade bra. Resutlatet blev ännu en nolla! :)
 
 
Så, en väldigt lyckad dag alltså (igen får man väl säga) :) Nästa tävling är i Vallentuna den 28 juni, då hoppar vi 100cm och 110cm!

Skånsta 1/6-14

Hej, och förlåt för riktigt pissig uppdatering! Har haft lite lite tid och dessutom glömt och inte orkat o.s.v. Men nu kommer det lite tävlingsupdate (bättre sent än aldrig?)
 
Den första juni var vi iväg på vår första hoppträvling utanför klubben. Den gick på skånsta och vi hoppade 90cm och 1m. Ikona skötte sig helt perfekt hela dagen och hoppade felfritt båda rundorna :)
 
90cm
 
100cm

RSS 2.0