Flika hoppträning 12/4

Sorry för obefintlig uppdatering igår! Sov hos mormor och morfar (har hästen på deras gård, så är där väldigt mycket) och deras internet har varit väldigt konstigt länge nu så det fungerade inte och min internetdelning på telefonen hade valt att inte gungera den heller så jag kom med andra ord inte ut på intrenet ;)
 
Men hoppträningen igår då. Vi hoppade bana, inte något jättekonstigt. Det var en lite klurigare linje, båge där det andra hindret kom ganska snabbt ur sväng, men det fungerade bra ändå. Och sen var det en kombination som inte heller var några problem. 
 
Flika var väldigt lugn och lydig på framridningen, kunde göra bra halter från trav, rygga o.s.v. Sen blev hon lite piggare när det blev galopp men det funkade. Sen när vi började hoppa blev hon väldigt taggad ;) 
 
Hoppade banan en gång på lite lägre höjd och då gick det undan... Men hon var iaf inte knäpp som hon var förra veckan. Sen att hon var väldigt stark och drog lite före/efter hindrena är en anan sak, men då är hon ju iaf glad :)
 
Sen när vi hoppade den andra gången när det var lite högre så gick det bättre tycker jag, fick lite mer stopp på henne även om det förtfarande gick fort och vi kom lite nära på ett par hinder. Rev första i kombinationen men det gör inte så mycket, hoppade om den och då gick det bra :) 
 
Hon är lite svår när hon blir såhär pigg för det är bara "av" och "på", det finns inget mellanläge. Antingen går hon i 100km/h eller så studdsar hon fram på stället. Men hon måste få vara lite pigg ibland också, det var iaf mer än godkänt om man jämför med förra veckans träning ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0