Väsby 14/4-13

ld+5:
Hon skötte sig väldigt fint på framridningen och framhoppninge, hon stack iväg någon gång och studdsade runt lite men det var inte så att det blev jobbigt för andra.
 
Inne på banan skötte hon sig också väldigt bra! :) Red nolla i grunden och svängde lite lagom i omhoppningen som vi även den fick noll fel. Vi hamnade på en 7:de placering och fick vår första placering på bortaplan! Rundan kändes väldigt bra och är nog en utan de bästa vi gjort på tävling faktiskt! :)
 
lc:
Framridning och framhoppning gick även här bra, är dock lite förundrad över hur vissa människor rider på framridning/hoppning, springer rakt framför andra o.s.v, sånt som Flika (och säkert många andra hästar också) blir superstressade av. Ska kanske sätta en röd rosett i svansen på henne så att folk håller avståndet lite bättra faktiskt.
 
Inne på banan skötte hon sig bra. Fick med oss ettan, den stog lite konstigt till och dessutom stod flaggern lite tokigt där den stod. Det var väldigt svårt att hinna med att få hästen rak och det var det inte bara jag som tyckte utan det var väldigt många som rev just det hindret. Annars flöt det på riktigt bra, kom kankse lite nära på något hinder men annars hade jag en bra känsla och Flika va med på noterna hela tiden :)
 
Jag är väldigt nöjd över årsdebuten på bortaplan, hon skötte sig precis som hon ska :D
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: berth

ser riktigt snyggt ut

2013-04-16 @ 08:20:43
URL: http://klaratoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0