Ikona 21/8

Igår tränade jag och Ikona för Cajsa för andra gången, denna gång uppe i bobackens ridhus då vi ännu inte har åkt med henne efter att inte ville gå in i transporten (det går för övrigt väldigt mycket bättre nu, hon går in utan att tveka både smalt och brett men vi har som sagt inte stängt och då såklart inte heller åkt ännu). 
 
Vi provade att lägga på dressyrsadeln och Cajsa tyckte att den låg bra, så nu kan vi börja rida i den vilket är skönt! :)
 
Träningen gick bra, tränade på att hon inte ska "hoppa" igång i traven (hon gör nästan som en galoppfattning innan hon börjar trava ganska ofta), började med lite skänkelvikningar och även lite annat smått. Vi fick till travövergångarna bra efter ett tag och skänkelvikningarna går framåt, även om hon inte fattar helt vad det är vi vill ;) 
 
Hon blev lite stressad ett tag när hon blev lite överambitiös och ville galoppera hela tiden, hon började studsa lite och så. Men det löste sig ganska fort, så fort jag började rida lätt slutade hon och sen kunde vi börja om där vi va :)
 
Tycker att träningen gick bra. Hon kändes fin även om hon bråkade ett litet tag (tror att hon började bli lite trött då också). Dessutom väldigt skönt att vi kan rida i dressyrsadeln, har inte riktigt någon balans i hoppsadeln och sitsen blir inte den bästa ;)
 
Bild från för några dagar sedan :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0