Ikona 8/8

Red upp til ridhuset idag (andra gången för henne) och denna gången själv. Hon hade ganska mycket överskottsenergi och passade på att bli "rädd" lite onödigt många gånger vid läktaren där det hängde ett täcke. Hade ridit förbi det hur många gånger som helst i skritt och trav (och i början använde hon det som ursäkt att börja galoppera) men när det blec galopp var det en anledning att springa lite fortare efter ;)
 
Men bortsett från det var hon fin, som sagt lite överskottsenergi, men hon använde den till arbetet den mesta tiden så det gjorde inte så mycket :) 
 
Hon var lite jobbig i galoppen först, men efter lite jobb på en volt löste det sig fint :) Hon har lite svårare i höger galopp, hon flyter gärna ut och är lite mer svårsvängd där och just idag med tanke på energin var det lite svårt att svänga henne med ytterhjälperna eftersom hon tyckte att hon fick springa fort när jag la till ytterskänkeln ;) Men efter ett tag blev hon lite trött och då gick det bättre att få henne att inte överböja sig och flyta ut!
 
Hon hade trampat/halkat/snubblat eller gjort något annat knas så när vi kom hem upptäckte jag att hennes sko hade åkt snett. Två söm har lossnat och sidokappan har gjort en liten flisa i hoven, dock var flisan inte stor och det gick att klippa bort den. Sidokappan hade inte gått in djupt så det var nog ingen fara, hon hade inte ont eller något sånt. Jag rider imorgon (skrittar ut lite lugnt eftersom skon antagligen sitter lite sådär men tanke på sömmen) sen kommer hovis kl 14 och fixar till det så är det bara att rida på sen :)
 
 
Bild från igår (har luvan för att hon skakar så mycket på huvudet p.g.a insekterna annars, inte för att det ska vara fint ;))
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0