Roo Gård 18/5-13

Halloj halloj, lite update om tävlingsdagen kommer här :)
 
Ld+5, stilhoppning, lag:
Framridningen var som vanligt på ängen, vilket inte var det bästa just idag tror jag. Flika var sjukt jobbig, sprang runt, hoppade rätt upp i luften och höll på och var lite allmänt knäpp. Framhoppningen var väl inte någon hit den heller egentligen.
 
Inne på banan kändes det inte heller något vidare. Hade "av/på-känsla" hela tiden och det kändes väldigt orytmiskt. Petade 2:an och 4:an, båda gångerna lyssnade hon inte alls när jag tog tillbaka förens typ sista galoppsprånget vilket ledde till att vi kom alldeles för nära. Efter 5:an kändes det ganska bra, men klassen i helhet kändes ganska pissig faktiskt. Fick 51 i stil vilket faktiskt kändes som ganska bra för vår runda.
 
Det var verkligen inte lagets dag idag, bara en nolla, dock hade vi hyffsad stil! ;)
 
 
Lc, A:0/A:0:
Framridningen gick mycket bättre till den här klassen, hon var supermycket lugnare och det gick faktiskt att rida ordentligt utan att hon var mer i luften än på marken ;) Framhoppningen kändes också bättre.
 
Inne på banan var hon super! Tog tag lagom i hindren, lyssnade på mina halvhalter, hoppade super och var bara allmänt fin! :) Hade lite tur på ett hinder som vi var i lite. Nollade i grunden och körde på lite i omhoppningen eftersom hon kändes så bra och hon var verkligen med! Nollade omhoppningen också och slutade på en 5:e plats! :) (Med andra ord, vi håller statistiken ;)) Det är såhär man vill att hon alltid ska vara!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0