Div 3 dressyr Vallentuna 6/4-14

Halloj! I söndags var det dags för min och Ikonas andra dressyrstart och första start över huvud taget på bortaplan! Vi är med i div 3 dressyrlaget, det går i lb:1 så det är perfekt för oss som en start :)
 
Ikona skötte sig jättebra hela dagen, stog fint i släpet i nästan en timme innan urlastning, var helt cool när vi tog ut henne, var lugn (men pigg) på framridningen och skötte sig bra inne på banan! :) 
 
Hon blev en aning mer tillbaka när vi kom in på banan, lite spänd för domaren och så, men hon skötte sig fint ändå. Blev också några missar i programmet, råkade få fel galopp en gång, men det gick snabbt att fixa, och sen lite allmänt som kan förbättras såklart. Men på det hela taget var hon jätteduktig! :) 
 
Vi lyckades få ihop 67,41% och med det tog vi oss till en delad 8:de plats individuellt och laget placerade sig dessutom 2:a! Med andra ord; en väldigt lyckad dag :)
 
Minnet på både min och mormors telefon var dock inte helt med på noterna så de tog slut båda två, så hela programmet är tyvärr inte med.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0